Harry Sikkenk is binnen onze fotoclub erelid vanwege zijn vele verdiensten binnen de vereniging. De lijst van verdiensten is te lang om hier op te sommen. Vorig jaar is Harry benoemd tot erelid van de Fotobond vanwege zijn regionale bestuurswerk, mentoraten en vele andere activiteiten binnen de bond. Er is nog een overtreffende trap om iemand als vrijwilliger te eren voor enorme inzet. En dat is door ……. een koninklijke onderscheiding. Die is vandaag aan Harry toegekend !! Harry is gisteren persoonlijk gebeld door burgemeester Aboutaleb met dit heugelijke nieuws. De aanvraag is vorig jaar door het bestuur van de Fotoclub Rotterdam gedaan met het oog op Harry’s 50-jarig lidmaatschap en voor zijn grote verdiensten voor de club en amateurfotografie in het algemeen gedurende deze 50 jaar.  Harry, van harte gefeliciteerd met deze bijzondere waardering. Je hebt deze dubbel en dwars verdiend !