Fotoclub Rotterdam wint de Bondsfotowedstrijd!!!...  met een klein smetje

Na een spannende dag, waarbij een driekoppige jury zich boog over de inzendingen van circa 180 fotoclubs in Nederland, bleek onze club de sterkste inzending te hebben. Veel lof ook voor de individuele foto's!

Maar bij nadere bestudering van de spelregels bleek dat het sinds kort niet meer is toegestaand om foto's die eerder aan een bondswedstrijd hebben meegedaan opnieuw in te zenden. Twee van onze leden die aan Foto Indiividueel hadden meegedaan en daar hoge ogen hadden gegooid met hun werk, meenden -o.i. terecht- dat ze dit werk ook het beste konden inleveren voor de jaarlijkse clubkrachtmeting.

We hebben dus gelijk met de stelling dat we dit jaar de beste fotoclub van Nederland zijn, maar gelijk krijgen is helaas iets anders! smile

Geniet van het mooie werk van onze leden!